Top 5 cele mai tari jocuri PC 2013

In decursul lui 2013 se anunta o serie de lansari mult asteptate de fanii jocurilor pe PC. In acest articol voi aborda cele mai promitatoare 5 jocuri din punctul meu de vedere indiferent de genul lor (actiune, shooter, strategie etc.).

1. Starcraft II: Heart of the Swarm

Este probabil unul din cele mai asteptate jocuri de actiune pentru PC in 2013. Heart of the Swarm nu este un joc in sine ci un expansion pack la jocul de baza Starcraft II, cu toate astea zic eu ca  isi merita pe deplin locul in fruntea listei, mai ales luand in considerare ce reprezinta fenomenul numit Starcraft in lumea gmaing-ului. Acest add-on vine cu misiuni si creaturi noi, dar si cu posibilitatea jucarii in modul multyplayer.

2. Sim City

Popularul joc de simulare urbana lansat pentru prima data in 1989, revine anul acesta cu o noua versiune care pe langa obisnuitele imbunatatiri din punct de vedere tehnic si grafic, vine cu o noutate in ceea ce priveste game-play-ul: contrar versiunilor precedente, noul Sim City 2013 nu are un plafon minim sau maxim al economiei. Asadar, simularea se apropie mai mult de modelul real intrucat va urma principiile economiei de piata reale. Ramane de vazut cum vor primi utilizatorii aceasta schimbare destul de importanta fata de stilul de joc traditional.

3.Grand Theft Auto 5

Seria Grand Theft Auto a debutat in 1997 bazandu-se pe un concept de “open-world” in care jucatorul nu are niste limite impuse in harta de joc si poate face orice isi doreste. Gameplay-ul se bazeaza pe indeplinirea unor misiuni care necesita jafuri de masini si nu numai, multe impuscaturi si evitarea politiei. Ce aduce nou Grand Theft Auto 5 este faptul ca in loc de un singur pesonaj, vor fi trei.

4. Crysis 3

Crysis este un first person shooter remarcabil care este scos sub emblema celor de la Electronic Arts. Jocul se desfasoara intr-o lume post-apocaliptica in locul in care a existat candva orasul New Yourk, aflat acum in ruine. Personajul principal este Prophet, un mercenar cu sete de razbunare impotriva unor corporatii demonice ce incearca sa domine lumea. Lansarea este preconizata pentru luna Aprilie 2103.

5. Tom Rider

Noul joc din seria Tomb Rider va fi lansat in luna Martie 2013. Iubiorii acestui joc vor fi probabil incantati sa o reintalneasca pe Lara Craft si sa ia parte la noi aventuri. Insa comparativ cu editiile precendete in care Lara era o asasina acrobatica fara mila, in aceasta versiune o gasim in ipostaza unei naufragiate pe o insula pustie. Va fi aceasta schimbare de directie pe placul fanilor? Ramane de vazut…

Dupa parerea mea acestea sunt cele mai mari nume de jocuri de PC care vor aparea in 2013. Cu siguranta sunt si alte lansari care merita discutate, din lipsa de timp m-am limitat numai la 5. Iar daca se intampla sa downloadezi oricare din aceste jocuri PC gratis de pe torente si apoi iti face placere sa-l joci, incearca sa cumperi si varianta originala daca iti perimiti. Astfel ajuti producatorii de jocuri sa faca si altele cel putin la fel de bune ca si cel pe care tocmai l-ai jucat.

 

14 Responses to Top 5 cele mai tari jocuri PC 2013

 1. Costy says:

  Recomand Grand Theft Auto 5. Super joc…

 2. Sebi says:

  nici unu numi place.crisis3 e mai tare

 3. Alexutzz says:

  As recomanda gta 5 e mult mai smeker!

 4. Cosmin says:

  recomand gta 5 e super smeker

 5. Cosmin says:

  sincer sa fiu toate-s super smekere!

 6. Cosmin says:

  dar cel mai mult gta 5

 7. Cosmin says:

  cred ca e smeker simcity

 8. Cosmin says:

  si crysis 3 eeeeeeeeeeeeeeeeee super

 9. Raul says:

  Recomand crysis 2 !!!! CEL MAI SUPERB JOC !!!
  ACUMA IL DESCARC :X :P :XX:XX:

 10. Raul says:

  in crysis 3 e mai multa actiune de cat in gta 5

 11. pitic says:

  Eu unu as pune gta 5 pe primul loc pentru ca seria grand theft auto inca ramane the best. De precizat si jocul sleeping dogs care este bun de jucat.

 12. buga says:

  gta v vere ala e fortza

 13. darius says:

  eu as recomanda tomb raider lam terminat e super

 14. Cristi says:

  e fain cred ca e cel mai fain joc e salanderias

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

- Sitemap - Privacy Policy